За Жени Здраве 10 БЕЗЦЕННИ СЪВЕТА ЗА ДОБРО ЗДРАВЕ

10 БЕЗЦЕННИ СЪВЕТА ЗА ДОБРО ЗДРАВЕ

Здраве - Здраве

1. Научете се да се вземате в ръце, да прогонвате лошите мисли настрана. Така ще лишите болестите да се закрепват в организма ви.
2. Спазвайте необходимите диети. Не забравяйте колко са полезни всекидневните разходки, независимо дали е зима, лято и прочее.


3. Не се връщайте мислено в миналото, опитвайки се да върнете това , което никога вече не може да се върне. Радвайте се на днешния ден. Не се обвинявайте излишно, не се самоизяждайте, не се критикувайте.
4. Гонете страха по-далече. Вярвайте в себе си. Това ще ви помогне да се разкрепостите, да се отпуснете и да сътворите чудо - това на оздравяването. ПОМНЕТЕ - Човечеството умира не от болестите, а от страха пред тях.
5. Научете се да дишате правилно, колкото и незначително да ви изглежда това. Много заболявания възникват в резултат на неправилното дишане, което води до недостатъчно количество кислород в организма.
6. Запомнете, че всяко лечение трябва да започне с пречистване на стомашно-чревният тракт и възстановяване на неговата нормална работа.
7. Добрият сън възстановява работоспособността и е важно средство за саморегулация на организма.
8. Не пушете само защото сте изпаднали в стресова ситуация. Всяка изпушена цигара е отрова за организма.
9. Говорете спокойно.
10. Престанете да се безпокоите и започнете да живеете без болести.

 

Още по темата