За Жени Лице и кожа КРЕМОВЕ ПОДМЛАДЯВАТ С 10 ГОДИНИ

КРЕМОВЕ ПОДМЛАДЯВАТ С 10 ГОДИНИ

Край на упойките, скалпела, болките и продължителното възстановяване  след пластичната операция. Козметиката  отиде толкова надалеч, че ни обещава подмладяване с 10-15 години само с помади и масаж. Бръчките изчезват, и то за две седмици. На всичкото отгоре гладкото лице и копринена кожа се запазват за 2 години. После терапията се повтаря отново. Чудото е създадено в лабораторията на парижкия гигант ''G.M.Collin''и съдържа извлек от червено водорасло от крайбрежието на Хавай и екстрати от смоли, киви и манго
Но докато се решите да пробвате парижките новости, може да се подмладите и в домашни условия с нашите народни рецепти. Маските се нанасят на лицето и шията, оставят се да действат 15 минути и се измиват с хладка вода. После се поставя подхранващ крем.


МЕДЕНА - разбийте добре 1 жълтък, 1 лъжица кисело мляко и 1 лъжичка мед.
МОРКОВЕНА - смачкайте 2-3 сварени моркова. Нанесете пюрето още топло. Може към него да се прибавят по 1 лъжичка извара, зехтин или прясно мляко.
КАРТОФЕНА - 1 сварен картоф се пюрира заедно с по 1 супена лъжица зехтин, глицерин и нешесте.
ЗА ОБЛАСТА ОКОЛО ОЧИТЕ - залейте със 100 мл. минерална вода по 2-3 листа салвия и розмарин и оставете да ври 5 мин. След 10 мин. прецедете. Натопете 2 тампона в отварата и поставете на очите за 10 мин. Дръжте домашмия лосион в хладилника.

 

Още по темата