За Жени Лице и кожа ГРИМЪТ ПРЕЗ ЛЯТОТО Е ПО-ЛЕК И ПЕСТЕЛИВ

ГРИМЪТ ПРЕЗ ЛЯТОТО Е ПО-ЛЕК И ПЕСТЕЛИВ

ДОБРЕ Е ДА ПОЛЗВАТЕ ХИДРАТИРАЩИ ПРОДУКТИ СЪС СЛЪНЧЕЗАЩИТЕН ФАКТОР

Правилата в гримирането се променят, когато температурите се покачват. През лятото трябва да използваме леки хидратиращи продукти със слънцезащитен фактор, който предпазва, който предпазва кожата от хапливите лъчи, и тонални средства. Спреят с терминална вода трябва да е в дамската ви чантичка. Добре е да хидратирате лицето през 4-5 часа.

 

ОСНОВА – Козметиката се нанася върху чиста кожа, за да се постигне максимален ефект и да държи по дълго. Използвайте меко и щадящо кожата почистващо мляко. След това нанесете овлажняващ флуид с фактор на защита 20. Ако сте с мазна кожа, използвайте матиращ гел на водна основа, за да не лъщи лицето. Тонален крем нанасяйте в краен случай, за да туширате тъмните сенки под очите или да прикриете несъвършенствата на кожата. За да не потече основата, изберете пудра на прах, която осигурява по добро матиране, отколкото компактната. За мазната кожа е идеална минералната пудра, която е с антисептично и абсорбиращо действие. Не пренебрегвайте тези препоръки.

ОЧИ – От горещините и потенето спиралата може да потече и да остави следи по лицето. Визажистите съветват да използваме водоустойчива маскара, която подчертава миглите. Разрешете ресниците с четчица /в комплект със спиралата/. На горния клепач нанесете два слоя, а на долния само един. Ако искате да привличете внимание, изберете цветна маскара.

Преди да нанесете сенките, напудрете клепачите. Нюансите трябва да са в светлокафява гама и деликатно да подчертават очите. Ако ви се струват тъмни, ги изсветлете с пудра..

УСТНИ – Акцента в летния грим са ярките и сочни устни. За максимална трайност сложете червилото за няколко часа в хладилника. Нанесете го с четчица, попийте със салфетка, а след това повторете. С този трик ще държи по дълго. Червилото задължително трябва да с хидратиратаи съставки.

 

 

Още по темата