За Жени Лице и кожа БИРЕНА МАЯ ЗА КРАСОТА

БИРЕНА МАЯ ЗА КРАСОТА

Бирената мая е богат източник на витамини от групата В, А те са необходими за нормалната работа на организма. Ако не получаваме достатъчно от тези витамини, на първо място, страда нервната система. Настроението спада, отслабва паметта. Витамините от тази група са необходими и заради това, защото насищат всяка наша клетка с кислород.. А това е гаранция за прекрасно здраве и самочувствие.

 

Витамините от група В са нужни и за нормалната работа на имунитета. Те се отразйват благотворно и върху кожата. Защитават я от вредните външни въздействия, правят я по гладка и влажна.

Но вие можете да получите нужните витамини и от храната, без да приемате такива добавки. За целта наблягайте на пълнозърнестите продукти – кафевия ориз, пълнозърнестия хляб, качествените макарони.

Вече всички знаем, че белият хляб е по-вреден, обаче е по-вкусен, нежен и мек. Затова си купуваме от него. Белият ориз си е чиста целулоза, не съдържа почти никакви минерали, но ние си искаме него. Като говорим за качествени макарони, сме длъжни да кажем, че те струват по-скъпо, защото са от твърда пшеница

Има и още един проблем. Когато ршат да отслабват, много жени се отказват именно от въглехидратите.

От всичко , което изброихме, става ясно, че е много трудно да получим витамини от групата В само от хранителните продукти. Затова бирената мая като добавка е много полезна в случая. Освен всичко друго, тя снабдява организма и с аминокиселини. А това означава, че помага за обновяване на клетките и за стопяване на излишните мазнини.

 

Още по темата