За Жени Лице и кожа УНИКАЛНО ЧЕРВИЛО С ДВОЕН ЕФЕКТ ЗА СЕКСИ УСМИВКА

УНИКАЛНО ЧЕРВИЛО С ДВОЕН ЕФЕКТ ЗА СЕКСИ УСМИВКА

ХИДРАТИРА В ДЪЛБОЧИНА И ЗАПАЗВА НАСИТЕНОСТТА НА ЦВЕТА

Кожата на устните е тънка и деликатна, тъй като няма мастни жлези. От студа и вятъра губи влагата, напуква се, а понякога и възпалява. За да бъдем с гладка и мека кожа, трябва да бъдем с гладка и мека кожа, трябва да спазваме задължителните козметични правила.

 Вечер да я почистваме червилото с хидратиращо таолетно мляко, а след това да сложим подхранващ крем за устни, чиято задача е да запази влагата в кожата по време на съня.

Ако сте пушачка, обръщайте двойно внимание на усмивката си. Никотинът изсушава много кожата, а от свиването на мускула на горната устна се появяват преждевременни бръчки. В този случай ефективни са редовните масажи с масла.

От голямо значение за красотата на устните са и качествените червила. Те предпазват от изсушаване и напукване. Хит на пазара е първото по рода си ‘’Ultra Color Rlch Molsture Seductlon’’, което ‘’Avon’’ лансира. Новаторската технология включва две формули, които работят в комбинация – за хидратация и за наситен цвят. Подхранващите съставки активират овлажняването и осигуряват 24-часова влага на кожата. Наситените с цвят пигменти обагрят устните и ги правят по-съблазнителни и чувствени.

 

Още по темата