За Жени Забавно ЛЮБОПИТНО ДА ОПРЕДЕЛИМ ХАРАКТЕРА НА ЧОВЕКА СПОРЕД ЦВЕТА НА ОЧИТЕ

ДА ОПРЕДЕЛИМ ХАРАКТЕРА НА ЧОВЕКА СПОРЕД ЦВЕТА НА ОЧИТЕ

Умението да се разпознават хората-характерът, нравът и дори здравословното състояние, е предмет на много науки. Маниерът, речта, жестовете, походките, чертите на лицето, цветът на дрехите говорят много за човека. Но най-силен информационен източник за качествата на човека са очите.

Притежателят на черните очи:
Той е енергийно силен, много устойчив в живота, инициативен и неспокоен.
Черните очи говорят за голяма страст и любвеобилен. Пред хора с такива очи
няма никакви прегради на пътя към любовта. Макар, че тяхната упоритост може
да им донесе не само победи,но и горчивина от прибързаните решения.

Онзи, който има кафеви очи:
По природа той е привлекателен, чувствен и остроумен. Темпераментен е. Избухлив, но лесно забравя обидите. Не рядко притежателят на кафеви очи страда от капризи. Астролозите смятат, че хората с тъмнокафяви очи са много общителни и лесно се рразбират с хората.
Притежателят на светлокафеви очи е срамежлив, склонен към самота, мечтателен. Особеност на хората със светлокафеви очи е техничт индивидуализъм, стремежът всичко да правчт самостоятелно, обикновено постигат големи успехи. Такива хора не понасят истината.

Притежателят на сини очи:
Синеоките хора са романтици, емоционални и чувствителни. Способни са не само дълбоко да се влюбят в партньора, но и да го увлекат със своя страстен порив. Тези хора имат силно развито чувство за справедливост. Основния им недостатък е надменносттс и високомерието. Такива хора са много конфликтни, обичат да спорят, не винаги могат да разберат чуждия проблем.

Хората с тъмносиви очи:
За тях е характерна настойчивостта, но в същото време те са склонни към сантименталност. Притежателите на тъмносиви очи лесно се поддават на капризите си, настроението им е непостоянно. Такива натури дълго помнят обидата. Сивите очи не рядко крият измама. Притежателите им са целеустремени. Не могат да бъдат трогнати със сълзи. Понякога преживяват силен гняв или безпричинна депресия. Често сивооките имат спокоен характер, но еднообразието ги гнети.

Сивозелени очи:
Вашата воля е много силна, може да покорите всеки връх. Макар да ви смятат за несговорчиви,често точно това ви помага да постигнете желаната цел. Понякога зеленооките могат да правят жестокости. Но обичат искрено, горещо и са верни на онзи,когото са избрали. Нерядко зелените очи имат истинските рицари.Приятелите им ги ценят за надежността и добротата. Те са добри слушатели и събеседници. Хората със зелени очи са най-благополучната класа.

Жълти тигрови очи:
Те се срещатмного рядко. Хора с такива очи имат редки таланти, могат дори да четат чужди мисли. Те са артистични, творчески подхожда към всяка работа  

Последна промяна (Понеделник, 26 Юли 2010 14:47)

 

Още по темата