За Жени Здраве ВСЯКА БОЛКА СИ ИМА ДЪЛБОКА ПСИХОГЕННА ПРИЧИНА

ВСЯКА БОЛКА СИ ИМА ДЪЛБОКА ПСИХОГЕННА ПРИЧИНА

Здраве - Здраве

СЪРДЕЧНОСЪДОВИТЕ БОЛКИ - Се случват на хора, които не умеят да изразяват любов или не си позволяват да обичат; случват се и на тези, които са загубили творческата сила на радостта. Проблемите с кръвта започват при хората, които са забравили радостта от живота и са вечно недоволни.

 

ЗРЕНИЕТО - Намалява, когато човек иска да ''затвори очи'' за нещо. Например, подрастващите деца виждат проблеми в семейството и не желаят да си признаят, че техните родители не са толкова идеални, както са смятали до неотдавна. КЪСОГЛЕДСТВОТО - това е сртах от бъдещето, АСТИГМАТИЗЪМ - нежелание субектът да види себе си в истинския свят.

СМЪРКАНЕТО - това е молба за помощ, непроляти сълзи.

БОЛКИТЕ В ГЪРЛОТО - Особено хроничните - това са неизказани думи, претенции, потребности. При следващата простуда намерете приемлив начин да кажете истината на този, на които се сърдите, всичко което сте крили. Преодолейте своя страх, свикнете да понасяте това, което не ви харесва, и излекувайте гърлото си.

БОЛЕСТИ НА ЖЕНСКИТЕ ПОЛОВИ ОРГАНИ - Са обида към собствения мъж и нежелание да се признае собствената женска природа и предназначение.

НАТРУПВАНЕ ТЛЪСТИНИ В БЕДРАТА - Това е детска злост към родителите, гняв, твърдоглавие.

НАТРУПВАНЕ НА ТЛЪСТИНИ В КОРЕМА - Гняв /депресия/ в отговор на отказа от духовна храна или емоционална грижа.

ДЕПРЕСИЯ - Потиснат гняв, на които вие не давате отдушник, защото отказвате наистина да го изпитате.

НЕЩАСТНИТЕ СЛУЧАИ се случват с тези, които вярват в насилието, неспособни да защитят себе си, или които е силен в постоянния си бунт против властите.

 

Още по темата