За Жени

Последно добавено

Най-четени

Женско царство

БИРЕНА МАЯ ЗА КРАСОТА

Бирената мая е богат източник на витамини от групата В, А те са необходими за нормалната работа на организма. Ако не получаваме достатъчно от тези витамини, на първо място, страда нервната система. Настроението спада, отслабва паметта. Витамините от тази група са необходими и заради това, защото насищат всяка наша клетка с кислород.. А това е гаранция за прекрасно здраве и самочувствие.

продължава>

 

3 РЕЦЕПТИ СРЕЩУ СУХОТА В НОСА

Най-честата причина за изсушаване на носната лигавица е сухият въздух в помещенията. Обаче това не е единствената причина – до такова състояние могат да ви доведат честите хреми, особено ако използвате съдовосвиращи капки. А също и инфекциозни заболявания, травми, използване на някои лекарства, особено антихистамини и хипотензивни препарати.

продължава>

 

НИТО ЕДНА БЕНКА НЕ Е РАЗПОЛОЖЕНА СЛУЧАЙНО

На този свят няма нищо случайно. Дори бенките не са разположени произволно върху човешкото лице. Те разкриват важни черти от характера.

  1. Бенката в средата на челото е характерна за силно интуитивните хора, които се увличат по мистичните учения и са преизпълнени с жажда за знание.
  2. Ако бенката е разположена в ъгълчето на дясното око, вие сте страстни, ревниви, раздразнителни.
  3. Бенката върху горния десен клепач – настроени сте поетично, привлича ви интелектуалния труд.
  4. Бенката под дясното око – верни сте в любовта и сте много щедри.

продължава>

 

ЕНЗИМИТЕ СПОМАГАТ ЗА ПРЕРАБОТКА НА ХРАНАТА

Краят на работния ден. Прибираме се в къщи при любимите си хора и сядаме да вечеряме. Често това е единственото ядене за деня, но дори и да не е, най-вероятно е най-обилното. Храненето и храната са част от нашия живот и са много важни за здравето ни, тъй като ни дават всички полезни вещества, от които се нуждаем.

продължава>

 

ВАРИКОЗНАТА РАНА Е СЪПЪТСТВАНА ОТ НАТРАПЧИВА БОЛКА

Варикозната рана се появява като усложнение на варикозната болест на краката. Раните се образуват в последният стадии на заболяването, най-често поради липса на лечение. Не всички трудно зарастващи рани обаче са резултат от заболяването на вените. Те могат да се появят в комбинация със захарен диабет, патология на нервите, атеросклероза на съдовете. Но все пак раните от венозен произход са най-разпространени. Срещат се при 2% от възрастното население в развитите страни.

продължава>

 
На линия са
В момента има 22 посетителя в сайта