За Жени Забавно

Забавно

ДЕВЕТ СИМПТОМА НА НЕРВНИЯ СРИВ

В днешно време навсякъде се говори и пише за нервен срив. Животът ни наистина е много напрегнат. Много от нас изпитват стрес, който постепенно се натрупва. И все пак има някакви признаци, по които човек да разбере, че го заплашва нервен срив.

Последна промяна (Събота, 27 Февруари 2010 20:41)

продължава>

 

ТАЙНИТЕ НА ЧОВЕШКОТО ТЯЛО

НА КАКВО СЕ ДЪЛЖАТ ТИКОВЕТЕ НА КЛЕПАЧИТЕ - Ето какво се знае за тиковете: долният клепач потрепва по-често, отколкото горният. Въпреки че и едното, и другото е заради засичане на нерв. Слабостта, стресът и кофеинът повишават вероятността от възникване на такива досадни движения.

Последна промяна (Сряда, 24 Февруари 2010 06:39)

продължава>

 

ОПАСНО ЛИ Е ДА СЕ НОСЯТ ЛЕЩИ В ГОЛЕМИТЕ СТУДОВЕ

За да  ви замръзнат очите, температурата им трябва да бъде най-малко 0 градуса. При всеки нормален жив човек температурата на повърхността на окото е средно 35 градуса. Като се има предвид, че ние често мигаме /приблизително на всеки три секунди/, окото непрекъснато се затопля.

Последна промяна (Сряда, 24 Февруари 2010 06:43)

продължава>

 

КАК ДА ОВЛАДЕЕМ ТРЕВОГАТА

Всеки трети от нас трудно понася тревожното очакване. Губи ума си, очаквайки и най-маловажното събитие и причинява на близките си излишни тревоги. Това състояние може да се преодолее с най-простия масаж.

Последна промяна (Неделя, 21 Февруари 2010 18:57)

продължава>

 

ПО КАКВО СЕ ПОЗНАВА ДОБРОТО КАФЕ

Познавачите знаят, че качественото кафе се познава по цвета на зърната, които трябва да са с цвят на ''попско расо'' - нито прекалено посивели и бледи, нито много черни или мазни /това пък е признак за лоша обработка/.

Последна промяна (Понеделник, 22 Февруари 2010 16:35)

продължава>

 
Още статии...