За Жени Забавно

Забавно

ДА ОПРЕДЕЛИМ ХАРАКТЕРА НА ЧОВЕКА СПОРЕД ЦВЕТА НА ОЧИТЕ

Умението да се разпознават хората-характерът, нравът и дори здравословното състояние, е предмет на много науки. Маниерът, речта, жестовете, походките, чертите на лицето, цветът на дрехите говорят много за човека. Но най-силен информационен източник за качествата на човека са очите.

Последна промяна (Понеделник, 26 Юли 2010 14:47)

продължава>

 

КАК ДА СЕ НАУЧИМ ДА УПРАВЛЯВАМЕ ГНЕВА СИ

Гневът е една от най-често срещаните емоции.По принцип ситуацията, която предизвиква гнева, прави човека едновременно и слаб, и силен. Гневът ни дава един миг, в който сме силни и уверени в себе си. Стува ли си да се борим с него?

продължава>

 

ТРИКОВЕ С БАНАНИ

Освен вкусни плодове, бананите са също така и плод, който може да ни бъде и много полезен в ежедневието, ето и няколко негови приложения:

продължава>

 

ДЕПРЕСИЯТА ИМА МНОГО ЛИЦА

Депресията е едно от най-разпространените заболявания. Тя се увеличава с напредването на възрастта. Сред населението над 65 години се съобщава за честота между 25-30%. Депресията се наблюдава два пъти по често при жените, отколкото при мъжете.

Последна промяна (Понеделник, 28 Юни 2010 13:49)

продължава>

 

ПРОВЕРЕТЕ САМИ ДАЛИ ЧУВАТЕ ДОБРЕ

Загубата на слуха настъпва постепенно и незабележимо. Хората около вас могат по-бързо да усетят това състояние от самите вас. Но и вие можете да откриете понижаването на слуха си в ранен стадии. Ако ви се струва, че не всичко е наред със слуха ви, отговорете на следните въпроси:

Последна промяна (Понеделник, 31 Май 2010 19:47)

продължава>

 
Още статии...