За Жени Забавно

Забавно

ПРАВИЛНИЯТ ИЗБОР ЗАВИСИ ОТ ТЕБ


Не ти трябва врачка или стъклена топка. Просто спазвайте тези инструкции, за да сте сигурни, че постъпвате правилно във всяка ситуация.

 

СЛЕДВАЙТЕ ИНСТИНКТА СИ – Според последни проучвания, когато правиш елементарен избор /например кое мюсли да купите/, си заслужава да действате рационално. Но ако се изправите пред важен избор /например коя работа да избереш/, по добре да натиснете копчето ''инстинкт''.

Последна промяна (Неделя, 16 Януари 2011 21:36)

продължава>

 

ЛЮБОПИТНО

ПОДРАЖАНИЕ – Тийнейджърките, чиито майки са особено стриктни към собственото си тегло, са два пъти по-склонни да спазват диети. Изследване сред момичета от 13 до 19 годишна възраст разкрило тревожна картина за напрежението, на което са подложени съвременните подрастващи. Оказва се, че коментарите на родителите, начинът на мислене на приятелите и снимките на слаби знаменитости подтикват 15% от тийнейджърите да спазват постоянни диети.

Последна промяна (Неделя, 12 Декември 2010 22:26)

продължава>

 

ОТ ВСЕКИ ПРЕДМЕТ В КЪЩАТА СЕ ИЗЛЪЧВА МИРИЗМА

Няма нищо странно в това, че домът ни е изпълнен с различни миризми. Излъчват ги не само цветята във вазите и саксиите, димящата цигара, кошчето с боклук и четириногият домашен любимец, но и пералнята и съдомиялната машина, кафеварката и други електрически домакински прибори. Ако у дома има болен, миризмата на лекарства се усеща още на прага. Но по-често болен е самият дом – от миризмите, които са пропили в него.

Последна промяна (Неделя, 05 Декември 2010 21:47)

продължава>

 

ЖЕРТВИ СТЕ НА ЕСЕННИЯ СТРЕС

С ПРОМЯНАТА НА СЕЗОНА МНОЗИНА СЕ ЧУВСТВАТ УМОРЕНИ И ДЕПРЕСИРАНИ. Събуждат се изтощени. Боли ги цялото тяло. Трудно се контролират. Пулсът е учестен и успяват да свършат само половината от нещата, които са набелязали за деня. Всичко това ги тревожи. На ръба са на нервна криза, готови са да заплачат. Какво става? Жертва са на есенния стрес.

Последна промяна (Неделя, 05 Декември 2010 21:42)

продължава>

 

МАЛКИ ТРИКОВЕ ЗА ПОВЕЧЕ ЗЕЛЕНИНА

Редовното поливане, обилната светлина и подходяща температура са задължително условие за израстването на здрави и красиви растения. С помоща на следните хитринки вашите любими цветя ще ви радват с още по-зелени листа и ярки цветове.

Последна промяна (Вторник, 07 Септември 2010 05:18)

продължава>

 
Още статии...