За Жени Забавно

Забавно

КАК ДА ЗАПАЗИМ ПОДПРАВКИТЕ ЗА ЗИМАТА

Най-популярният начин да запазим подправките за зимата е да ги изсушим предварително. Магданозените листенца се откъсват внимателно и се оставят върху хартия да съхнат, а другите – джоджен, мащерка, розмарин – се връзват на букети и се загръщат с хартия, за да не се прашат.

Последна промяна (Понеделник, 11 Юли 2011 16:22)

продължава>

 

МИНЕСТРОНЕ ОТ ПЛОДОВЕ – ЗА ГОРЕЩИТЕ ДНИ

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ ЗА МИНЕСТРОНЕ ОТ ПЛОДОВЕ:

1 пъпеш

2 киви

2 круши

1 грейпфрут

250 г. ягоди

125 г. малини

Последна промяна (Понеделник, 11 Юли 2011 16:20)

продължава>

 

ПРАВИЛА ЗА УСПЕШНО ПАРТНЬОРСТВО

Психолозите отбелязват интересен факт – жената много по лесно се приспособява към стила на общуване на своя избраник, отколкото той към нейния. Има няколко прости правила, които представителките на нежния пол е по добре да знаят, за да направят по-приятно общуването си с него и да избягват ненужни недоразумения.

Последна промяна (Четвъртък, 30 Юни 2011 21:21)

продължава>

 

ПОЧИВКА ЗА ВИСОКИТЕ ТОКЧЕТА

Високи, още по-високи, много високи… Тънките токчета винаги са на мода. Ала когато се приберем вечер и събуем супермодерните си нови обувки, често ни се иска да вием от болка….

Ходенето с обувки на високи токчета отстрани може да изглежда секси, но истината е, че те поставят тялото в неестествена стойка. Освен това вредят на ставите и могат да докарат артрит дори на много млади дами. А в такова състояние жената вече далеч не изглежда съблазнително, предупреждават лекарите.

Последна промяна (Вторник, 28 Юни 2011 19:58)

продължава>

 

ШАПКИТЕ И КЪРПИТЕ СА ЕДНАКВО КРАСИВИ

ТЕ ПРЕДПАЗВАТ ГЛАВАТА ОТ ГОРЕЩИНИТЕ, А И ПРИДАВАТ ЗАВЪРШЕНОСТ НА ТАОЛЕТА.

Световните дизайнери са единодушни, че през това лято са еднакво търсени елегантните шапки и закачливите кърпи за глава.

Особено добре предпазват от жарките слънчеви лъчи широкополите сламени шапки, като през този сезон са предпочитани сомбрерата. Те вече не са само в естествен цвят, но могат да бъдат обагрени и в ярки червено, синьо, зелено, жълто.

Последна промяна (Понеделник, 06 Юни 2011 05:21)

продължава>

 
Още статии...