За Жени Коса

Коса

ВОЛНИ ЛЕТНИ ПРИЧЕСКИ

 

Разкошно ще изглежда косата, ако е със средна дължина и е етажирана. Важното е да се подчерраят текстурата и движението на самата коса.

Предлагаме ви бърз и лесен начин за стилна и ефектна визия, ако имате къдравата коса или изкуствено направените къдри.Те придават разкош. Вълните създават жив и безгрижен образ, който придава желания обем. Начупената коса е подходяща както на дълги, така и на средно дълги коси и ще е основен елемент през лдетния сезон.

Последна промяна (Четвъртък, 04 Август 2011 07:36)

продължава>

 

КАК ДА ИЗПОЛЗВАМЕ СУХИТЕ ШАМПОАНИ

 

ПОД ФОРМАТА НА СПРЕЙ ИЛИ ПРАХ, ТЕ ПОПИВАТ ИЗЛИШНАТА ЕСТЕСТВЕНА МАЗНИНА И СА СПАСЕНИЕ ЗА ДАМИ С МАЗЕН СКАЛП.

Сухият шампоан е ново поколение козметични продукти за коса, при които не се използва вода. Той е единственото спасение за дамите с мазен скалп да не мият косата си всеки ден. Съставките, които съдържат сухите шампоани, не действат агресивно върху скалпа, не го дихидратират и възпаляват. Те попиват отделната естествена мазнина, регулират себума и косата е чиста и

Последна промяна (Понеделник, 20 Юни 2011 21:33)

продължава>

 

ЗА ПОВЕЧЕ ОБЕМ НА КОСАТА

Ако имате правоъгълно лице като Деми Мур, Изабела Роселини и Сандра Бълок, подходящи за вас са прически с ясно изразени паралелни линии от слепоочията до брадичката.

Подходящи за подобен тип лица са прически с бретон и средна дължина. За да разчупите формата на лицето, загладете бретона леко настрани.

Подходяща е леко накъдрената и начупена коса, която придава допълнителен обем в областта на бузите.

Последна промяна (Петък, 17 Юни 2011 20:29)

продължава>

 

ШАМПОАНИ БЕЗ ХИМИЯ ЗА ВСЕКИ ТИП КОСА

 

БЕЗ АРОМАТИЗАТОРИ И КОНСЕРВАНТИ, ТЕ СА ИСТИНСКИ БАЛСАМ ЗА ЧУВСТВИТЕЛНИЯ СКАЛП

Ако кожата на главата ви е чувствителна, трябва да подхождате внимателно към миещите продукти. Често пъти химията – ароматизатори и консерванти, в готовите шампоани предизвикват алергии. Съветваме ви да си приготвите шампоани от натурални продукти.

Последна промяна (Вторник, 24 Май 2011 14:43)

продължава>

 

КАК ДА ИЗБЕРЕМ ФОРМАТА НА БРЕТОНА

 

С него ще освежите прическата и ще придобиете по-загадъчен вид.

Стилистите смятат, че бретонът е най-лесният и стилен начин да освежим прическата си. Освен това можем да прикрием и някои недостатъци – високо чело, дълъг нос, широки скули. Ако правилно сме избрали формата му – къс, дълъг, плътен, филиран, асиметричен, на черта или полубретон, той ще промени визията ни. Дължината и формата му трябва да са съобразени с овала на лицето. Къдравата коса трябва да се изправи с маша.

Последна промяна (Неделя, 22 Май 2011 05:44)

продължава>

 
Още статии...