За Жени

Лице и кожа

МАСКИ ЗА ЛИЦЕ С ГЛИНА

ПОЧИСТВАЩА МАСКА ЗА ЛИЦЕ С ГЛИНА – Залейте с вряла вода 3 с.л. козметична глина и разбъркайте до консистенция на гъста сметана. Добавете 1 жълтък, по 5 капки зехтин и масло от лайка. Нанесете маската върху лицето и я оставете до плътното й изсъхване. Измийте с минерална вода и сложете крем.

Последна промяна (Петък, 18 Март 2011 15:09)

продължава>

 

БИРЕНА МАЯ ЗА КРАСОТА

Бирената мая е богат източник на витамини от групата В, А те са необходими за нормалната работа на организма. Ако не получаваме достатъчно от тези витамини, на първо място, страда нервната система. Настроението спада, отслабва паметта. Витамините от тази група са необходими и заради това, защото насищат всяка наша клетка с кислород.. А това е гаранция за прекрасно здраве и самочувствие.

Последна промяна (Неделя, 27 Март 2011 22:02)

продължава>

 

УНИКАЛНО ЧЕРВИЛО С ДВОЕН ЕФЕКТ ЗА СЕКСИ УСМИВКА

ХИДРАТИРА В ДЪЛБОЧИНА И ЗАПАЗВА НАСИТЕНОСТТА НА ЦВЕТА

Кожата на устните е тънка и деликатна, тъй като няма мастни жлези. От студа и вятъра губи влагата, напуква се, а понякога и възпалява. За да бъдем с гладка и мека кожа, трябва да бъдем с гладка и мека кожа, трябва да спазваме задължителните козметични правила.

Последна промяна (Неделя, 27 Февруари 2011 17:02)

продължава>

 

КОЗМЕТИКА БЕЗ КОНСЕРВАНТИ?

Макар консервант да звучи като мръсна дума, без консерванти производството на козметични продукти не може да мине. Защото те се използват, за да убиват клетките на гъбичките, бактериите и микробите.

Последна промяна (Четвъртък, 28 Октомври 2010 14:38)

продължава>

 

ШЕСТ ЗАБЛУДИ ЗА ГРИЖИТЕ ЗА КОЖАТА

Измиването, почистването и овлажняването на кожата на лицето / а и не само на нея/ са елементарни процедури. Ако ги правим всеки ден, ще запазим значително по-дълго еластичността и здравината на кожата си. Но грижейки се за нея, ние често допускаме редица грешки, които имат обратен на желания ефект.

Последна промяна (Сряда, 16 Юни 2010 19:53)

продължава>

 
Още статии...