За Жени Лице и кожа

Последно добавено

Най-четени

Лице и кожа

МАСКИ ЗА КРАСИВО ДЕКОЛТЕ

 

МАСКА ЗА КРАСИВО ДЕКОЛТЕ С ОРИЗОВО БРАШНО

Първо намажете кожата със сусамово масло. То леко ще затопли кожата и ще я подготви да поеме съставките на маската. Разстелете кашичката от 3 с.л. оризово брашно и 3 с.л. мляко. Оставете я да действа около 20 минути и изплакнете с хладка вода.

продължава>

 

МАСКИ ЗА ЛИЦЕ ЗА ТОНУС

МАСКА ЗА ЛИЦЕ С ЦЕЛИНА – Смесете 4 с.л. пресен сок от целина и от спанак. Сгъстете с овесено брашно. Нанесете маската за 15 минути и измийте с хладка вода.

продължава>

 

КАК ДА РЕШИМ ПРОБЛЕМА С ПОТТА???

Отделянето на пот е естествена реакция на организма и е показател за неговото състояние.
Първото изпотяване на човека обикновено идва веднага след раждането. Потта се предизвиква от емоциите, въздействието на топлината или физическите усилия и се проявява върху лицето, под мишниците, дланите или ходилата.

продължава>

 

МАСКИ ЗА ЛИЦЕ СЪС ЗЕЛЕ

 

Зелето е богато на аминокиселини, минерални соли – калий, калций, фосфор, натрий, хлор, магнезий, желязо, манган, витамини – С, В1, В2.

продължава>

 

ДИУРЕТИЦИТЕ ИЗСУШАВАТ КОЖАТА

Колкото до сухотата на кожата, необходимо е постоянно да използвате овлажняващи и подхранващи кремове.

Сухата кожа е чест проблем, който се среща при над 30% от хората. Медицинското значение на състоянието се изразява в усложненията, до които може да доведе, а именно възникване на екземи /дерматит/, както и населяването на кожата с различни микроорганизми – бактерии и гъбички.

продължава>

 
Още статии...