За Жени Диети

Диети

СТУДЕНИ ХРАНИ БОРЯТ МАЗНИНИТЕ

Различните диети за намаляване на теглото идват на мода и си отиват. Но без значение какво чувате и четете, ограничаването на консумираните мазнини е основата на почти всяка рецепта за отслабване. Предлагаме ви десет начина да намалие мазнините в храната си.

 

ШЕСТ ПОЛЗИ ОТ ХОДЕНЕТО ПЕШ

Няма друг сезон, които да е по подходящ за разходки от пролетта - независимо дали сред природата, или по улиците. Лекари и диетолози са единодушни, че ходенето пеша всеки ден в продължение поне половин час е едно от най-хубавите неща, които човек може да направи за себе си. Ето 6 конкретни ползи от него:

 

БАЛАНСИРАНА ДИЕТА ПРИ ЗАТЛЪСТЯВАНЕ

Човек не бива да е фанатик или роб на диетата си, но все пак трябва да установи една диета, за която вече да не мисли. Не бива да се преяжда, а да се яде по малко и само когато се чувства глад. Трябва да се яде почесто, но по малко, да се избягват употребата на захар, бяло брашно и мазнини.

 

КАК ДА ''ИЗЛЪЖЕМ'' АПЕТИТА

Освен спорта и физическата активност намаляването на апетита е сред най-важните начини, чрез които се опитваме да се преборим с излишните килограми и да си възвърнем добрата форма.

 

ОТСЛАБВАЙТЕ ДОКАТО СИ ХАПВАТЕ

Може да се храните правилно и без да се лишавате от удоволствието. Много специалисти са уверени, че човек не трябва категорично да се отказва от нещата, които му доставят удоволствие. По принцип средностатистическият условно здрав човек може да си позволи много.

 
Още статии...