За Жени Диети

Последно добавено

Най-четени

Диети

ЯБЪЛКОВА ДИЕТА

 

Ябълките са богати на ценни за организма витамини и минерални вещества / в това число фолиева киселина, пектин, захар/. За да се постигнат забележими резултати ‘’ябълковият ден’’ трябва да се повтаря 1-2 пъти седмично.

 

ПЪРВИ ВАРИАНТ – През целия ден се ядат ябълки и задължително се пие минерална вода. Не са за пренебрегване и билковите чайове.

продължава>

 

Derma V10 лепенки за отслабване

отслабванеИзключително се радваме да ви покажем последния иновативен продукт за отслабване лепенките Derma V10. Без голяма реклама тези лепенки за отслабване успяха да пожънат огромен успех, защото помагат! През последната една година в България навлезе и най-модерната в световен мащаб технология – нанотехнологията представена чрез различни лепенки. Чрез тази технология по естествен и абсолютно натурален начин организма успява да се пребори с различна зависимост с никотин, пристрастеност към храна и дори лечение на харпес.

продължава>

 

АКО ПИЕМ МАЛКО ВОДА ПЪЛНЕЕМ

Продуктите, които се получават при мастната обмяна, са токсични, затова нашият организъм бърза да ги отдели с помощта на водата в урината и потта. Ако обаче ние не поемаме достатъчно течности, тези токсини остават в кръвта ни. Тогава тялото спира разграждането на мазнините и диетата става неефективна. Недостигът на вода причинява още главоболие, умора и нарушена концентрация и памет, води до увреждане на бъбреците

продължава>

 

ЕКСТРЕМНА ДИЕТА ‘’МИНУС ДВА’’

 

Тази диета е подходящ вариант за разтоварващи дни – за всички, които до юни не са успели да се погрижат за своята фигура.

1- ПЪРВИ ДЕН – 4 ябълки, 1 голям лимон, парче постно месо и 3 средни сухари

продължава>

 

ОСНОВНИ ФАЗИ НА ДИЕТАТА НА ПИЕР ДЮКАН

След 35 години опит в диетологията д-р Дюкан е убеден, че методът му предлага реални предимства и ще позволи да запазите мотивацията си. Според него причините са три:

продължава>

 
Още статии...