За Жени Здраве БИЛКОВИ ЛЕЧЕНИЯ НА ФИБРОМИОМА НА МАТКАТА И РАК НА ГЪРДАТА

БИЛКОВИ ЛЕЧЕНИЯ НА ФИБРОМИОМА НА МАТКАТА И РАК НА ГЪРДАТА

Здраве - Здраве

 

БИЛКОВИ ЛЕЧЕНИЯ НА ФИБРОМИОМА НА МАТКАТА И РАК НА ГЪРДАТА

 

ФИБРМИОМА НА МАТКАТА

  1. Вземат се листата на каланхое. Листата и зелената част на растението се измиват добре и се слагат на тъмно и прохладно място за 5-7 дни. След това се нарязват и от тях се изстисква сок, който се прибира в хладилника. В течността се топят тампони, които се вкарват във влагалището. По удобно е да се използва мехлем от каланхое, който може да се приготви в домашни условия. Изберете една чаша с кръгло дъно и я дизенфекцирайте предварително с вряща вода. Смесете в нея 30 мл. сок от каланхое и 50 мл. обезводнен линолин. След това постепенно при непрекъснато разбъркване добавете 50 гр. Вазелин. Продължителността на лечението е 15-20 дни.
  2. Вземете цветове от невен. На една чаена чаша кипяща вода се слагат 4 с.л. цветове. Запарва се 15 минути и се прецежда. Използва се за промивки при ерозия на шийката на матката, бяло течение и трихомонален колпит. За същите цели се използва и извлек от аптеката. Една чаена лъжичка извлек от невен се слага на една чаша кипяща вода.
  3. Вземат се плодовете на облепиха. При фибромиома във влагалището се вкарват тампони, обилно напоени с масло. Курсът на лечение включва 1-15 процедури. Следва прекъсване от един месец и лечението може да се повтори. Добре е при вкарването на тампоните да се правят промивки с някоя от посочените билки.

 

РАК НА ГЪРДАТА

 

  1. Вземете невен цялото растение. Сложете 100 гр. Билка в малко гореща вода, загрейте я добавете още вода. Прецедете билката и я разположете върху марля. Докато е топла я наложете върху болното място и я дръжте докато изстине. Правете процедурата няколко пъти на ден.
  2. Вземат се плодовете на облепиха. Купете някакъв бебешки крем и смесете в съотношение 1:3. 2-3 пъти дневно в денонощието правете компреси със сместа. Прониквайки в кожата тя внася куп витамини и други биологичноактивни вещества, които организират процесите на обмяната. Това води до бързо зарастване на напуканите гръдни зърна и кръговете около тях.