За Жени

Последно добавено

Най-четени

Женско царство

МАГИЯТА ДЕЙСТВА САМО АКО ВЯРВАТЕ В НЕЯ

АМЕРИКАНСКИ ПСИХОЛОЗИ ОБЯСНЯВАТ КАКВИ ФИЗИОЛОГИЧЕСКИ ПРОЦЕСИ НАСТЪПВАТ В ОРГАНИЗМА НА ЧОВЕК, КОИТО Е УБЕДЕН, ЧЕ СЕ НАМИРА ПОД ВЛИЯНИЕТО НА ЗЛИ СИЛИ.

продължава>

 

ЗАЩО Е ПОЛЕЗЕН СТРЕЧИНГЪТ?

Със стречинга не само поддържаме младостта на ставите и връзките, но правим и цялото тяло по гъвкаво и красиво. Ползите от разтягането са наистина много. Ето основните от тях:

- По време на разтягането се усилва притокът на кръв към мускулите. Така те се насищат по-добре с хранителни вещества и с кислород.

- Стречингът помага да запазите ставите си, връзките и мускулите здрави и еластични през целия си живот, той намалява и вероятността да получите травми или разтрежения.

- Развивате координацията си

- Намалявате напрежението в мускулите.

продължава>

 

МАСКИ ЗА ЛИЦЕ СЪС ЗЕЛЕ

 

Зелето е богато на аминокиселини, минерални соли – калий, калций, фосфор, натрий, хлор, магнезий, желязо, манган, витамини – С, В1, В2.

продължава>

 

БИЛКОЛЕЧЕНИЕТО ВРЕДИ ПРИ ВЪЗПАЛЕНА ЛИГАВИЦА НА ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО

При възпаление на лигавицата на дебелото черво трябва да се избягва приемът на каквито и да било субстанции без лекарско предписание, особено на такива, които не са изследвани клинично, като повечето билки.

За сметка на това хранителният режим може да ви помогне значително.

продължава>

 

ДИУРЕТИЦИТЕ ИЗСУШАВАТ КОЖАТА

Колкото до сухотата на кожата, необходимо е постоянно да използвате овлажняващи и подхранващи кремове.

Сухата кожа е чест проблем, който се среща при над 30% от хората. Медицинското значение на състоянието се изразява в усложненията, до които може да доведе, а именно възникване на екземи /дерматит/, както и населяването на кожата с различни микроорганизми – бактерии и гъбички.

продължава>

 
На линия са
В момента има 13 посетителя в сайта