За Жени

Последно добавено

Най-четени

Женско царство

ЗАПАЗЕТЕ МОЗЪКА СИ ЗДРАВ

Възможно ли е да стимулираме работата на мозъка си, така че за цял живот да запазим и остър ума си и свежа паметта си? Отговорът е : ДА. А ето как можем да постигнем това:

продължава>

 

ХЕЛИКОБАКТЕР ПИЛОРИ СЕ ПРЕДАВА ОТ МАЙКАТА НА ДЕТЕТО

 

Хеликобактер пилори е спираловидна бактерия, която живее в стомашната лигавица. Специалистите са установили, че тя съществува в стомаха на около 50% от хората. За щастие обаче не всички, в които е налице Хеликобактер пилори, могат да развият язва, но симптомите на заболяването се появяват при 10-15% от тези, в чийто стомах се е настанил микробът.

продължава>

 

ИМАТЕ ЛИ НУЖДА ОТ ПРОЧИСТВАНЕ?

Ако отговорите честно на следните въпроси с да, или не, ще разберете дали организмът ви е задръстен с токсини и баластни вещества, които трябва да изчистите с подходяща диета.

продължава>

 

ЛЕШНИКОВКИ

ЛЕШНИКОВКИ

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ ЗА ЛЕШНИКОВКИ;

4 белтъка

125 г. пудра захар

150 г. лешници

2 с.л. кристална захар

продължава>

 

БИЛКОВИ СМЕСИ ЗА ПО-ЗДРАВ ЧЕРЕН ДРОБ

 

Не се препоръчва едновременен прием на лекарства и билкови смеси – между тези две лечебни форми трябва да има прекъсване, и то не по малко от 1 час. Смесите трябва да се приемат по следната схема – 2 седмици пиете билковата смес – 2 седмици почивка и отново същия цикъл. След това сменяте с друга смес и пак се придържате към същата схема. Ето кои смеси можете да опитате:

продължава>

 
На линия са
В момента има 11 посетителя в сайта