За Жени

Последно добавено

Най-четени

Женско царство

ПРАВИЛА ЗА УСПЕШНО ПАРТНЬОРСТВО

Психолозите отбелязват интересен факт – жената много по лесно се приспособява към стила на общуване на своя избраник, отколкото той към нейния. Има няколко прости правила, които представителките на нежния пол е по добре да знаят, за да направят по-приятно общуването си с него и да избягват ненужни недоразумения.

продължава>

 

ПОЧИВКА ЗА ВИСОКИТЕ ТОКЧЕТА

Високи, още по-високи, много високи… Тънките токчета винаги са на мода. Ала когато се приберем вечер и събуем супермодерните си нови обувки, често ни се иска да вием от болка….

Ходенето с обувки на високи токчета отстрани може да изглежда секси, но истината е, че те поставят тялото в неестествена стойка. Освен това вредят на ставите и могат да докарат артрит дори на много млади дами. А в такова състояние жената вече далеч не изглежда съблазнително, предупреждават лекарите.

продължава>

 

КАК ДА ИЗПОЛЗВАМЕ СУХИТЕ ШАМПОАНИ

 

ПОД ФОРМАТА НА СПРЕЙ ИЛИ ПРАХ, ТЕ ПОПИВАТ ИЗЛИШНАТА ЕСТЕСТВЕНА МАЗНИНА И СА СПАСЕНИЕ ЗА ДАМИ С МАЗЕН СКАЛП.

Сухият шампоан е ново поколение козметични продукти за коса, при които не се използва вода. Той е единственото спасение за дамите с мазен скалп да не мият косата си всеки ден. Съставките, които съдържат сухите шампоани, не действат агресивно върху скалпа, не го дихидратират и възпаляват. Те попиват отделната естествена мазнина, регулират себума и косата е чиста и

продължава>

 

ГРИМЪТ ПРЕЗ ЛЯТОТО Е ПО-ЛЕК И ПЕСТЕЛИВ

ДОБРЕ Е ДА ПОЛЗВАТЕ ХИДРАТИРАЩИ ПРОДУКТИ СЪС СЛЪНЧЕЗАЩИТЕН ФАКТОР

Правилата в гримирането се променят, когато температурите се покачват. През лятото трябва да използваме леки хидратиращи продукти със слънцезащитен фактор, който предпазва, който предпазва кожата от хапливите лъчи, и тонални средства. Спреят с терминална вода трябва да е в дамската ви чантичка. Добре е да хидратирате лицето през 4-5 часа.

продължава>

 

ЗА ПОВЕЧЕ ОБЕМ НА КОСАТА

Ако имате правоъгълно лице като Деми Мур, Изабела Роселини и Сандра Бълок, подходящи за вас са прически с ясно изразени паралелни линии от слепоочията до брадичката.

Подходящи за подобен тип лица са прически с бретон и средна дължина. За да разчупите формата на лицето, загладете бретона леко настрани.

Подходяща е леко накъдрената и начупена коса, която придава допълнителен обем в областта на бузите.

продължава>

 
На линия са
В момента има 8 посетителя в сайта